pengikut saye

Monday, June 15, 2009

da mcm SINGA da pon... AUMMM~~ AUMMM~~

sekali tgk mcm penyapu, 2 kali tgk mcm singa, tiga kali tgk rupe2nye rmbt aku~~~ huahuahuah... why... why... why... makin lame makin truk! nyesal btol aku g permkan rmbt neh dl, da elok2 baik punye sraight nk gak g kerentengkan.. padam muke kau!!!

maka, dengan kesedaran dan keazaman yg membara, aku akan berusaha dengan lebeh gigih utk membetolkan rambot ku yg telebey rusak neh! ini serius~~~~ wonderpet, tlg la aku~~~

membe aku si sansan tu ade rekemen pantene utk rmbt rosak punye conditioner, or mcm mask utk rmbt, tp bile aku g kdai asik tade je.. agak geram la disitu yer.. then, tepakse la aku menerai produk lain sbb aku da x thn tgk rmbt aku pas bgn tdo tiap pagi.. tolong la! kdg2 au sdiri pon konpius aku ni manusie ke singa..

baru ni ade pakai shampoo dove adik aku, lepas shampoo tu rmbt mcm agak lembut la, kat kedai td puas aku membelek, menilik, last2 aku amek shampoo dove utk rambut rosak.. da amek shampoo misti ah nk conditioner kan.. tepakdang la pek promosi, conditioner+leave on serum ngan harge rm8.88... plus ngan shampoo rm9, mcm agak jimat la.. zas, amek trus~~

ni shampoo nyer...

ni la conditioner, kat blakang ade leave on serum.. x nampak la plak heh.. hehe


pasni bley try, xtau la result nye seperti yg aku jangke kan ke x.. hope so la yer...

6 comments:

duOne_sTarz said...

shampoo + conditioner + hand up = rambut cantik

lady elle said...

arap2 gitu la maduan sbb rmbt aku sgt rosakkkkk~~~ hahaha

IrinaSairah said...

rambut aku pun sama...keras macam jer...lepas beranak kekgi confirm aku g rebonding...hahahah....biar lembut beralun gitu rambut aku..hahaha

lady elle said...

huh? lepas beranak nk g rebonding? xpayah la na... nt mu konpius, nk jage ank ke nk jg rambut.. kekekeke.. btw, da melawat ke blog cupcake aku? promote ah weh.. bantu la membe mu yg menganggur neh~~

azyyati said...

kak a...gune sunsilk damage hair yg kaler oren...nge conditioner ye...alg pakai yg tu...ok..tp,tak taula kan lain rambt,lain gaya..just try it..tak pun,wak rawatan la kat rmbt tu...hasil cupcake kan lumayan...woohooo~

lady elle said...

ala... beli doh, xkan nk beli lg.. along ah blanje.. huhu.. da g doh aritu, treatment rmbt.. nt ler, 2 3 bln lg.. buat sokmo botok pale kang.. haha

intai-intai