pengikut saye

Wednesday, June 9, 2010

hidupku penuh keHIPOKRITan

pompuan ngan mekap mmg xleh dipisahkan, ade yg sanggop x kuar umah semate kulit itam, x licin bejerawat dengan muke x bemekap~ tp aku x la~~ aku kuar je, tp nk citer pasal hipokrit neh~ x kutuk org okaayyy~~

aku kutuk diri sdiri ler... diriku ini yg hipokrit~ seme org pon cmtu kot.. mcm mane? senang je~ amek gamba lepas bgn tdo, then amek gamba 1 minit seblum kuar jalan2~ amacam? ade beza? x rase hipokrit ke?wakakkaka~

xpe, kalu korg x sanggop buat, ni aku tolong buatkan utk korg~ tgk dan nilai~

gamba sebelum

perghh~ rambut aku kerinting rerupenye~
oh, abaikan aksesories tambahan~




gamba selepas

mcm nk g dinner da ni~ wakakkaka..
hargai seni lukis aku yer~


nampak x? nampak x pebezaan sebelum dan selepas mekap~ maybe x nampak sgt sbb aku pakai yg paling basic aku pakai hari2, foundation, compact powder, blusher, eye shadow, eye liner n li gloss~

sebut basic, tp da 6 mende da tuh~ jadi cube bayangkan yg pakai lebey2 lagi tuh, ngan bulu mate palsu, eye shadow belapis, lipstick lagi~ uish! silap ari bulan, die sdiri x knal muke die time die bgn tdo~

dan bagi kaum lelaki tuh, kalu rase awek anda tu asyik cantik, jelita menawan je tiap kali kuar ngan anda, ape kate suh die natural je satu hari, xyah pakai mekap, pastu bley la nilai sdiri, awek anda mempunyai 'natural beauty' or 'natural disaster'!!

pape pon, penampilan misti dijaga~ kecantikan pon peting, jgn org buat muke kedut seribu stiap kali pandang kite, tp bepada2 la yer~~ hehehe..

nasihat utk anda dan diri sdiri juge~~~ ngeeee~~ oh ye! kalu tetibe satu hari tu ade org tegur, "eyh~ nape nampak lain hari ni yer??" jgn cepat sgt bangge, baik anda ke toilet, check muke, mungkin anda telebey mekap aritu~

2 comments:

anOOan said...

adekah saye terlebey make up? wahaha. saye peduli hape. muke saye. hipokrit x ini?kuikuikui.

lady elle said...

hipokrit itu perlu~~ wakkaka

intai-intai