pengikut saye

Sunday, June 13, 2010

oh KEMPUNAN~

batu belah batu betangkup, makan la kau telanlah aku, aku kempunan nasi beriyani ayam tandoori~ knape kdai tutup!! menci!!

tebantut niat, br smangat nk mkn nasi.. last2 aku beli nasi goreng tomyam je.. frust! urghhh~ next week plak, nk g bdr sri permaisuri nk pekena nasi beriyani die yg kow! smangat kan? wakakka~


eyh~ nk tgk kamera trick x? ilusi utk nampak kurus~ huhu..



pergh! cun x? wakakakka~ nk tegelak pon ade.. tetibe nampak kurus dan TINGGI~ hakhak.. oh ye.. nk tgk gak aku berbaju kiut? jarang skali bley tgk neh, n x mungkin aku pakai cmni utk g jalan2~

hanye sekadar utk photoshoot yer~~ tp mmg cumel baju neh!

thnx to marmar sbb amek aku amek jadi model terjun die~ ngehehe.. ade pengalaman photoshoot la skit2~~

btw, esok ade photoshoot lagi~ kali ni berbayar plak, x kesah la x byk pon, yg penting pengalaman~ photoshoot esk adalah gambar utk pamplet2 akademik upm~ cewah! bukan main lg ko!! hahahhaa... kali ni tlg kak min plak, another senior...

cepat2.. sape lagi nk suh aku jadi model, buleh ajer~~ muahahaha

5 comments:

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

baju yang atas tu scantek lah...nak pinjam ade saiz double s tak? hehe

Cha said...

wehhhh nak emmm...nakk.emmm.._______i reserve my comment for second pic...tpi cute..wahahahaha

lady elle said...

nakk apenye??? hahahha~ sile komen dgn ati terbuke~ xyah nk reserve2.. haha

anOOan said...

aku nampak kau..er..u knw what i mean kan..ehehhe

lady elle said...

ye~ye~ aku paham, x perlu meneruskan kata2~ haha

intai-intai