pengikut saye

Tuesday, June 8, 2010

siapakah PEMENANGnye???

hari yg dinanti sudah tiba~~~ jeng..jeng..jeng... siapekah pemenang bertuah yg akan memilik mr. and mrs gingery ituh?? seblum tu kite tgk blk list nama yg join contest ni..



dan utk memilih siape pemenang, aku mintak tolong en RANDOM yg pilihkan~ hehehe.. sbb aku xtau nk pilih yg mane.. maka, en random, sile buat keje anda... drum rolll plsss~~~~~



pemenangnye adalah yg bernombor 4~~ iaitu cik ZAIIKULIM~~!!!

tahniah!

tahniah!

diharap cik zaikulim dapat hubungi sy thru my email, utk bagi nama, dan alamat penuh anda krn, mereka yg comel ni bakal menjadi milik anda~~



plsss email me at atirahsalim@gmail.com ye!! mereka da x sbr nk g jalan2 ni~
kepade yg lain, tq sooo much sbb support, maybe next time kalu ade giveaway lg anda bley cube..

owh! jgn lupe, ade sesuatu akan dilaunch nt~ tungguuu~~~ hehehe

5 comments:

ardinihumaira said...

wah! zaikulim memang bertauh orangnya.. banyak sangat dia menang giveaway. jagum! ;) tahniah untuk beliau

Hai.. Jemput Ke Blog Dni ;)

dianna said...

tahniah ;)

ZhEt said...

congrats winner.
sedihnya x menang.
xde hadiah ke jd org 1st?
hehe :D

lady elle said...

ardinihumaira: agaknye la kan~ mmg die bertuah kot! hehee

dianna: thnx ye join~

zhet: jgn la sedey zhet, kalu ikutkan ati, seme yg join pon sy nk bg~ kekeke

zaikulim said...

yes..yes..menang..dah email ok..

intai-intai