pengikut saye

Thursday, July 1, 2010

2 in 1



ni bukan syampo yer~ dan juge bukan minuman segera ataupon megi segera~ tp ini adalah kejadian menyayat hati aku~ sungguh! x tipu~

so, ape bende yg 2 in 1??

2 in 1 adalah bermaksud 2 HENFON dlm 1 MINGGU..

owh! bukan beli 2 henfon dlm 1 minggu~ bukan~~ sama skali bukan!

2 henfon buat hal dalam 1 minggu... apekah yg berlaku? knape berlaku? bagaimana berlaku? siape yg memeprlakukan~ sabo~ meh nk citer~



HENFON 1 : BuBu

br beli, bat die memule ok~ tp ntah knape, lepas aku install app wajib, bat die drain very fast! x thn satu ari pon! benar! x bohong~ disbbkan br pakai seminggu da jd cmtu kan, maka jgn sia-siakan warranty setaun tuh~

ok, silekan check ape berlaku~ mekasih yer~~



HENFON 2: NoNi

bile si BuBu da tade, mule la duk godek2 NoNi ni.. da lame bior, hati berduka BuBu sakit, beri perhatian la skit kat die~ tapi perhatian terlebey agaknye, aku duk install app ape ntah! die suh restart la kan lps install, tetapi~~

NoNi xleh bernafas~ die RE je, tp x START~ duk kelip2 mcm funfair bak kate abg kdai henfon tuh~ smpt lagi die main2 kan wa~ adehh~~ im sorry NoNi... x sngaje!

maka, terbang la rm35 aku, NoNi diberi nyawa baru, di setkan balik mindanye~ smpi die x knal tuan die dah~ da jadi mcm baru! xpe NoNi, akan kubelai dirimu smpi ko ingat ku kembali~


sadis x? kesian aku kan? pelik gak neh knape akku x bernasib baik ngan henfon sejak 2 menjak ni~ agaknye telebey CAS-CAS ION dalm jari kot yer~~ seme pakat2 nk rosak~ ataupon aku ptt beralih arah, xleh pakai henfon




OLDSKOOL punye style,

public phone~



bang, bley tukar syiling tak??





BuBu...cepat la baik~ mummy rindu!!
NoNi jgn nakal2 lagi yer~~

4 comments:

meowwmania said...

kem salam kat BuBu ngan NoNi yerk ahaks~

lady elle said...

hehehe~ baik!!!

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

lorhh.. terlebih install app kot.. sbb tu rosak??

lady elle said...

iyer~~~ app tu x compatible ngan fon, trus xleh on~ (T___T)
nyesal!

intai-intai