pengikut saye

Monday, July 12, 2010

makin UPGRADE

mcm lame bebenor je x update belog neh~ sngguh malas! dan tiada mase juge~~ (alasan x munasabah!) ok, mengaku, aku malas! tp jadi rajin sbb ade sesuatu yg da diupgrade~ hehe


miss haier da x kesunyian, sbb die da ade kwn~ cik penny, si dapur letrik~ wakakkaka~ bilik aku da jadi mcm umah da, seb baik tade peti ais je u ollss~! hahahha.. tp sile diam ye, ini keje yg x dibenarkan..

aku tau bahye, tp dun worry, bukan nye aku nk msk berat2, stakat msk bubur ke, tomyam ke~~ hehe.. bajet utk bulan pose nt la neh, xyah g bazar~ + nk blaja memasak~~~ lalalalalalal~~

oh ye! aku melalui weekend yg amat sronot!!! yeaahhh!!! krn????


1. dapat ber-DONASHI wit family


2. dapat cadar BARU utk raye nt


3. test drive bakal KETE baru~


4. meLANTAK ikan bakar di UMBAI


5. melawat muzium SAMUDERA

dan arini, isnin menjelma~ kembali menyibukkan diri dengan keje dan menjahit~ weekend umpama mimpi indah, skejap sgt~ dan weekdays adalah mimpi ngeri yg sgt panjanG!! arrrfgfghhhh~~




oh! btw, bday taun ni adalah bday yg paling sadis, sbb smpi arini aku blum makan kek~ wakakkakaka~ maybe aku ptt pegi SR utk beli satu slice kek~ oh! kesiannye diriku~~
tnggu org jay bee la belikan~
cepatlah dtg KL awk eyh!!!!

3 comments:

kakyong said...

wwekdays mimpi ngeri... ???!!

icee-yah said...

besnye weekend:)..hope org tu cpet dtg kl ye elle:)sementare tu boleh g bli kt SR dulu..

duOne_sTarz said...

bilik org bujang tirah?

intai-intai