pengikut saye

Tuesday, July 6, 2010

23+1=24

esok yg semalam sudah menjadi hari ini~~ ade ape dgn hari ini??

23+1=24

itu yg berlaku~ hasil tambah satu angka kepade 23 angka, jadi la 24 angka~ baru 24 kan~ belum 25 lagi~ aku masih rase mude jelita anggun menawan tau! hikhik.. btoL! x tipu! kalu sape2 tgk aku secare live, misti x sangke angka 24 tu milik aku~ krn aku sungguh x matang! haish!

tade pape celeb8n pon smlm~ juz a bundle of wishes from all my beloved fren!! tq semua!!! (abes bat BB aku sbb notification fb yg x berenti masuk) but im heppy~ memandangkan diri in yg kesorangan n jauh dr family, wish anda suda terubat!

bile direview blk, start dr tahun 2004, smpi la ke 2010, hanye skali je aku smbut bday kat umah that is in 2009~ taun2 lain?? aku smbut disini perantauan.. apekan daye, demi ilmu, haruslah bekorban kan? hehe..

knape 2009 disambut di umah? sbb aku penganggur berjaye mase tuh~ hehehe.. pd mlm bday aku, aku tgh struggle siapkan oder cuppies yg byk utk makcik aku~ n my family da buat kejutan, ade kek, n pizza!! ilang penat buat cuppies.. ouh! i miss my home n family~


cuppies yg aku struggle buat malam bday aku taun lepas~


tapi tahun ni sungguh berbeza~ aku bukan penganggur, aku x struggle dgn cuppies, dan aku celeb sorg2 tanpa family n not even frens~ hanye ditemani kain felt, gunting, benang, jarum, gam uhu, dan citer ali baba bujang lapok~ sedey? sikit la~~~


kain2 yg jadi mangsa guntingan aku pd mlm bday aku taun ni~


tapi ape yg aku tau, tahun ni aku telah achieve sesuatu yg baru dan lebih dr taun lepas~ taun lepas aku penganggur, taun ni aku seorg student master, taun lepas aku pembuat cupcake, taun ni aku seorg crafter~

itu pon adiah yg cukup istimewa bg aku.. sbb aku mencbr diri aku utk mencube sesuatu yg baru, dan alhamdulillah aku berjaya dan akan lebih improve di ms akan dtg~ sekurang2nye ilmu aku betambah sejajar dgn petambahan usia aku~

pelik yer~ cmne dr seorg student bach landscape architecture, membuat keje sambilan membuat cupcake semase menganggur, menyambung master dlm urban design dan akhirnye membuat craft utk keje part time~

x pelik pon sbnrnye~ yg penting ade minat, tekun dan semestinye rajin~ cube la kalau x percaye~ hehehe~ alang2 kan, sile la melwt blog plushies aku n semestinye blog cupcake aku yg menjadi kenangan~ sile2~~



mode en3 ni mcm jiwang skit yer~ nampaknye atirah menjadi matang dlm satu malam~ esk, back to normal~ wakkakakaka~



oh ye!

HAPPY BIRTHDAY TO ME~~~


terima kasih kepada mu YA ALLAH krn masih memberikan aku peluang utk bernafas di atas muke bumi ini~ sesungguhnye aku hanya lah hamba mu yg lemah, meminjam segalanya yg milik mu yg abadi~

2 comments:

Syuhada Razak's said...

happy birthday, akak :) may god bless you with what you aiming for ♥

lady elle said...

thnx sue~

intai-intai