pengikut saye

Tuesday, December 8, 2009

saye RINDU~~ (T_T)

bermule tarikh ini, suda genap seminggu aku da x buat cuppycake.. RINDUNYE~~~ aku rindu nk godek2 fondant, rindu nk lukis2 ats cupcake ngan buttercream, playing with all the colourful sprinkles.. tgn ni da rase keras n berat sbb da lame x buat keje seni halus ni.. (cupcake is oso an art ok~~)

skang da xleh buat da.. juz bley intai2, tenung, tgk2, cuppies lame2 yg ade dlm blog sdiri, n hanye bley tgk new cuppies produce by other people.. waaaa~~~ nk buat gak!!!

ermmm.. syahdu la plak tetibe, rase lain, rase ksg.. seb baik aku da found out new hobby, bsn2 aku godek lembaga tu je.. but its soooo diff! when doing cupcakes, its like we spill out the energy, feeling n love to the cupcake.. jadi cupcake tu mcm penuh makne.. itu aku la.. org lain bt cupcake maybe dgn care yg lain.. but, thats me! hehehe

disbbkan aku terlalu rindu nk buat cuppies, aku nk upload gak gmbr lame cupcake n cake yg aku penah buat.. huhu








keluhan: bile la agak2nye aku bley buat cuppies blk yer??

3 comments:

ila ni said...

aii bakpo stop doh?

bb sue ; said...

kakak! kakak! i gonna miss ur cuppies! hehe nanti bile dh start balik inform ek? haha (:

lady elle said...

ila: aku nk kene urus psl nk g blajo la plok cik ila weh~~

sue: thnx dear~ updateblog cuppies akak yer~ hehehe

intai-intai