pengikut saye

Thursday, January 28, 2010

sape? ZACK ZUKHAIRI blogger of the month GB tu ka??

btol~ sungguh x tpu! aku pon mcm x percaye gak ni.. dr tadi lagi aku duk gsk2 biji mate smpi jatuh bederai bulu mate aku...

sape la aku.. bdk br dlm GB, blog aku pon x glamer.. ctr aku x bes.. bahase aku x hebat, tp aku mcm x pecaye ade gak org sudi bace aku duk mempot pet dlm blog aku neh..

lagi la aku tekezut berukss tgk seorg otai blog n GB, yg pernah jadi blogger of the month kat GB tetibe follow blog aku.. besar ati ade, malu pon ade..

ye la.. buat ape kecoh2 kan.. tp bg aku yg bdk baru duk bertatih, ini satu penghargaan besar dan jadi penguat smangat utk terus berceloteh dlm blog.. muahahhaha~

x caye? tgk la sdiri~~

kalu rase rabun, tekan je kat gambor neh.. xyah pakai kanta~


kekekke.. sonok btol aku rase sejak join GB neh, makin byk blog yg bes2 aku jupe, n makin ramai geng blogger yg aku knal (tp knal thru blog je la.. hehe), network pon makin luas~ ketinggalan snggoh aku dl!

aku mule blogging hanye utk ske2 dan becerite.. tp makin lame, baru aku fhm,blogging bkn smate2 utk becerita, tp blogging juge tempat kite bley jupe lebey ramai kwn, tau lebey byk info, n luaskan network~ TQ GB~!!!



nota sipi: aku x spatotnye berblogging time neh, tp alang beruk to the band ni tgh laju, jgn lepaskan pluang! hahahaa

6 comments:

aBoi said...

saya stuju ! geng blogger best...

eyes143.. said...

GB da besh! lalala~

lady elle said...

kan? kan? GB bes kan??

ila ni said...

Gb tu mende?

~Tieha~ said...

idup geng blogger...huhuhu

lady elle said...

ila: geng blogger~ tmpt berkumpunye geng2 blogger~ haha

tieha: yehaa!!! sy stuju!!

intai-intai