pengikut saye

Monday, February 22, 2010

kene TAG lg?? kali ni da X EXCITED da~

aritu kn tag ngan miss ice, kali da kn tag ngan adik aku plak~ dl excited skang da x excited sbb malas~ huhu.. tp disbbkan aku mls nk buat keje, n mencari mud, maka aku merajinkan diri membuat tag from adik aku neh~ mekasih la sbb tag kak a~ huh!


1>Where is your cell phone ?
sebut pasal henfon, mane henfon aku eyh? misti tenggelam dalam timbunan journal ats katil.. jadi jwpn die, henfon aku kat ats katil~

2>Relationship ?
ade la seorg gewe.. hikhikhik..sayam die sgt!

3>Your Hair ?
aku botak, jadi xde rambut.. menjadi botak selepas mengalami keguguran yg amat dasyat akibat terlalu berfikir mende yg bukan2

4>Work ?
x keje lagi la~~ menuntut ilmu lg neh.. tp aku kn g punch kad ari2.. tu kire keje ke?

5>Your sister ?
yang sulong: addicted to farmville
ketiga:ade sekor monyet bername munmun
bongsu:kecik lg tp gatai nk becintan-cintun! huh! blajo dl la weh~~


6>your favourite thing ?
slr aku la~~ barang mahai, dan bernilaitapi sayang, aku x gune dgn sepenuhnye.. sape nk ajar aku cpt angkat tgn!!

7>Your dream last night ?
x mimpi pon~memule xleh tdo,bile gewe kol trus bley tdo (eceh!) then nyenyak trus, maka x bemimpi~

8>Your favourite drink ?
ssh soklan neh~ addicted to nescafe! yeah!!

9>Your dream car ?
latio sport berwarne putih..
mii~~ blanje kete latio sport berwrne putih se~~!!!

10>Your shoes ?
kasut sukan power yg menjadikan aku power bile berjoging~

11>Your fears ?
lemak berlebihan di peha dan pinggang~ spill out of excess fat is hideous man~~

12>What do you want to be after 10 years ?
sorang ibu 3 anak tp masih mampu mengekalkan bentuk dan berat badan yg ideal mcm ziana zain~ kagum2~~!!

13>Who did you hang out with last weekend ?
sape lg kalu bukan fasya n aisyatul~ hahahha.. tp tu dikire hangout ke?? x kot~

14>Missing ?

missing my focus on stdy~ x fokus btol skang neh!asyik pk nk kawen je.. udah2 la tuh tirah~ jodoh kamu blum smpi la..

15>What are you thinking about right now ?
guane nk buat background study neh~ ingatkan senang, ssh jugak rupenye yer~~

16>Favourite colour ?
tade particular kaler, ske seme kaler, jadi feveret kaler aku adalah rainbow~

17>Love ?
"pyar dosti~ love is frenship~"
diquote dr filem kuch kuch hota hai yg disebut oleh rahul kpd tina didalam kelas mrs malthotra dimana anjali tlah terperasan rahul sedang bercakap tentang die, sedangkan rahul nk bekawan dgn tina..

18>So who wants to share their one ? how about.....
sape plak eyh~~
fasya mansor
tengku sarah
nurul ain raus


byk gile soklan, tp pendek2.. jadi aku jwb ikt aku paham je la~~ok, back to work!!!



tag: bes gok jwb ngarut2.. terbuke minda skejap~


2 comments:

fitri oh fitri said...

wah, bestnya kna tag. nak jugak2!

hehe, penyebok ah.




www.fitridzulkifli.blogspot.com

Cha said...

nak kena buat apa nih..? sengal kejap tanya macam ni..hihi

intai-intai