pengikut saye

Wednesday, February 10, 2010

TIADA cuti lagi..

ok, menyampah dan benci.. aku da xleh cuti da.. cuti mid sem yg knn2 nye aku berangan nk jadikan cuti panjang terakhir, pon da kene potong~ waaaaaa~~ tu pon aku tlah mengisytiharkan cuti sendiri selame 2 ari.. mau cuti lebey~~~

ye, aku tau.. aku kene bertanggungjwb.. saje je knn2 tanak menerima hakikat, aku da beli tiket blk cni da pon.. act nk memandai gak memonteng, tp aku junior lg, first month da buat hal, trus kn tarik balik.. tanak la i~~~ lame2 skit nt, br aku buat hal~ hahahaha (sahaje aku buat jahat pd sem 2....)

baru terperasan, lepas kejadian bengang aku stop blogging kjap~ hahahaha.. bkn merajuk la! bz2.. nk kn uruskan psl GRO tuh.. kakakakka... (GRF sbnrnye ye.. jgn salah sangke, x baik!) tp alhamdulillah, da setel.. mls da nk ctr psl tu, menyakitkan hangti jer~

act, aku menulis tanpe arah tujuan neh, jadi, stakat ni je lah.. oleh itu,aku nk kongsi sedikit perasaan aku 2 3 arini, perasaan ini akan ditunjukkan oleh pembantu aku.. silekan SPONGEBOB SLUOR KOTOK~~


owh~~ sgt ske spongebob!!!

3 comments:

Mknace said...

:) :) :)
cute spanbob tu

Ena said...

alahai ciannyer.. x pe2..nanti pas mid sem p amik cuto naaa..

lady elle said...

mknace: btol!! sgt stuju~ die sgt cute! keke

ena: waaaaa~~~ sedey2..

intai-intai