pengikut saye

Thursday, February 25, 2010

dapat WORK STATION baru

pengakuan ikhlas dr aku, seblum ni kan, aku tade tmpt yg khas utk aku buat keje pon~ aku hanye membuat kerja di bilik, ataupon di library, ataupon dibilik lagi~

tapi kan~ tapi kan~~

aku da dpt tmpt!! wehehehhe~ act da lame da spatotnye akuduk sini, tp ntah knape, belum smpi seru utk sies buat keje.. skang da smpi da, lepas kn brainwash ngan supervisor~~ (ampunkan sy dr~~ ngeheheh)

the problem is, bosan ah work station aku neh~ bukan bosan ape.. tp x lawa! ye la, baru duduk kan~ byk nk kn mekapkan neh.. tgk la sdiri~




errkk?? buruk gile siot!! hahahaha


siap ade baju tegantung kat blakang~~ ahahhaa.. yg ni xleh alih,ni senior punye, nt kn marah~ takut~~ wakakakkaak


owh~~ x sbrnye nk membeli brg utk mengindahkan meja i~~ ape ek nk beli? bunga, pencil holder, frame gambar, akuarium kecik~ mende2 gantung yg kiut~ eheh! xpe la beblanje lebey skit,. utk jangke ms panjang neh~~nt bile meja i da bertukar wajah, i snap photo lg yer~ kekekek..


bagi lah cadangan skit, ape aku ptt letak kat sini supaye die lebih beseri2~~~



post-it: x sbrnye nk decorate!! wekekekkee~~

3 comments:

philosophy said...

mesti puas ati gile kn. :D
niway congrate

Sir Marcello said...

meja aku kosong jer..xda ape2..bila balik clear jer..malas nak indah2kan...lagipun nak abis praktikal dah...hahaha

eza_nazmi said...

Salam....

oklah tu...kena kasi mekap sikit...

letak bunga pasu kecil...tray yg comel...apa lagi yek...takda idea dah...

intai-intai