pengikut saye

Thursday, May 13, 2010

aku org NOMAD moden

NOMAD tu ape?? tau x? ala~ aku tau, seme misti tau nomad tu ape kan.. seme pembace cerdik pandai neh... celik it, berinovasi, kera-aktif, berkaki-lebar.. konpem tau!

tp aku nk ckp gak~ nomad itu adalah kumpulan manusia yg hidup berpindah randah, yg kebiasaannya mengikut kesuburan tanah, supaya tmpt yg didiami itu elok itu kegiatan bercucuk tanam~

bes x definisi yg aku reka sdiri ni? mcm dr kamus dewan kan?? kekekeke~ sbnrnye, nk ctr aku yg bepindah bilik je~ from double room, to single room.. from first floor to third floor.. from blok p5 to blok p7..

mengangkut brg sorg diri, dr kul 4.30ptg, dan brg terakhir yg diambil adalah di jam 11.30 mlm~ magrib rehat skejp, pastu smbg blk~ hahahaha.. dasat kan?? da dpt bilik baru, duk sorg plak tu, HARUS ade make over kan~~~

barang ape kah itu??


ini adalah bilik bersama brg yg dibeli~ seblum di setting..


tada~~~
feels like home x?? itu yg peting~~
eyh, abaikan baju yg tergantung... lalalalalla


memandangkan da duduk di 3rd floor, maka, sudah menjadi kewajipan aku naik dan turun tangga hari2~~ yes! yes! bley eksesais! huhuu...



dan xlupe juge, satu laluan yg mencabar, short cut la neh~


see~ see~tu la floor aku.. tingkat 3 tuh..

sonok duk blk sorg, sbb bley hias bilik n settng ikut ske ati~ kekeke.. dan disbbkan aku da dpt single room, x jadi la nk sewa luar~ hehehehe.. slamat~!

byk lg planning nk beli brg bilik pasni, tungguuu~~~

4 comments:

princeduyong said...

bahaye duk sensorang....

lady elle said...

kolej kan ramai org~ dlm bilik je sensorg~ huuu

cute_whiterabbit said...

tapi baju gantung tu mmg mencacatkan keadaan la...

lady elle said...

hahahaha.. xpe2, bley amek gambo lain lg~ kekeke

intai-intai