pengikut saye

Monday, May 10, 2010

terasa DEWASA dan MASKULIN juge~

aktiviti DEWASA

jadi GRF student, yg bemaksud tiada cuti, dan juge bermakna aku kn duk kat kolej time student lain cuti sem.. bunyi yg agak TIDAK menarik bukan? bosan? sunyi? katak bwh bangunan? ye~ mmg!

tv tadak~ cafe mostly tutup~ kehadiran manusia, sgt kurang! maka oleh kerana itu, aku tlah melakukan satu akiviti dewasa smlm~

pegi GIANT sorg diri utk membeli sebuah televisyen bersaiz 14".. mmg terase dewasa, sbb pembelian barang2 letrik hanyalah dibuat oleh ayh aku.. mp3 je aku beli, tp tu dikire brg letrik ke? boleh la kan~~


jename HAIER yg agak mahal, yg murah da abes stok,, opkoz la kan~~


tv aku ade remote~ canggih bukan? hahahahha~

harta aku yg pertama, utk umah sewa pas kawen nt~ erkk?? agak terlalu awal~huhuhu.. walaupon dewasa, tetap kol mak ty pendapat tentang harge.. kekeke.. dasar budak kecik!!



aktiviti MASKULIN

owh, disbbkan aku memilih utk membuat pembelian di hari ahad, maka org mmg lah ramai, TROLI plak abes digunakan, pekerja seme BIZI, maka..

aku angkat tv 14" ini sorg diri menggunakan tangan aku yg MUSKULAR neh ke parking kete.. org pandang pelik, kesian kat aku ke? or kagum ngan keGAGAHan aku? aku peduli ape..


aku ade TV 14", KO ADE?????


hahahahhaha~
baru 14" da nk kecoh.. hape da!

4 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

mmg masjkulin ahhh..,.
2 baru 14inchi.

kalo tv plasma 42 inchi..
xke pelik org tgk gagah jew ngangkat

lady elle said...

hahahah~ kalu bley angkat 42inci, bley jadi wanita perkasa malaysia da tuh~ ehehhe

icee-yah said...

bgula beli awl..nnt kawen tkyah semue nk beli bru,.:)

lady elle said...

hehe.. tp x beniat nk beli utk mase dpn je, nk kes nk lyn adamaya punye pasal la~ hahaha

intai-intai