pengikut saye

Thursday, May 27, 2010

GIVEAWAY utk followers saye!!!!!

waaahhh!!! bukan main lagi giveaway tuh~ huhuhu.. x pelik ke? biasenye giveaway ni dibuat oleh bloggers yg ade bisnes n barang yg dijual, tp aku ni? hahahhaa... saje buat gempak skit~

tp ni mmg giveaway btol tau~ x main2 neh! x baik la kalu tipu~ actually, ni kire mcm giveaway utk menghargai follwer aku sambil nk promote n tgk market la~~ aku nk start bisnes on9 kecil-kecilan~ hehehhe.. sile sokong sy!

first time nk buat giveaway ni, nebes plak rase! hahahhaha.. meh tgk lu syarat2 utk join giveaway ni..

1. anda HARUSlah seorang follower blog ini.. (bukan follower, cannot join ok~~)
2. anda HARUSlah menjawab 5 soklan yg diberikan dengan tepat (kalu tade tepat, hampir2 pon boleh la~)
3. anda HARUSlah membuat en3 tentang giveaway ini di blog anda, dgn tajuk yg kreatif
4. anda HARUSlah meninggalkan link en3 anda tentang giveaway ini di ruang komen di en3 ini
5. peserta yg menjawab dengan tepat akan dishortlistkan, dan will be randomly pick oleh saye


da tgk syarat, nk tgk ape giveaway nye?? ini die~~~



haaa.. amacam? kiut x mr gingery tu?? da tgk giveaway, kn tgk soklan die plak~ soklan senang je, dun worry, kalu anda follower blog ni, PASTI anda boleh jawab punye~~

soklannye adalah:

1. nama penuh saye (siap ngan binti yer!)
2. umur saye pada tahun ini
3. saya anak ke_____ daripada _____ adik bradik (ni no yer~~)
4. saye melanjutkan pelajaran di peringkat __________ di ___________ (universiti ape?)
5. selain obses terhadap cupcake, saye juga sgt meminati ____________



senang je soklan ni!! kacang tanah punye senang neh! oh ye! syarat tambahan!!

! ahli keluarga dan sahabat handai yg terdekat TIDAK DIBENARKAN join giveaway neh! hahahaha... x adil, sbb soklan ni senang sgt utk kamu!! (korg beli la kalu nk, sile sokong kawan anda! haha)

skali lagi, tgk la adiah giveaway ni~


bace leklok ape yg mr gingery kate,bukan satu, tp DUA tau! MR and MRS GINGERY akan menjadi milik anda~!! tp mrs gingery kite smpn dl, bagi surprise~~~ hehehe..

giveaway ni akan berakhir pada 2 JUNE 2010, jadi cepat2 lah join!! ade ke x yg nk join ni yer??



p/s: warna hadiah yg dipaparkan kat sini mungkin berbeza dari warna sebenar

20 comments:

En iLham said...

waaa..macam best je kalau join..hadiahnye pun best tak??hehe

kenela menyiasat pasal tuan punya blog ni dulu

lady elle said...

hehe~ sile2.. seme jawapan ade kat dalam ni~ ngeee~~ tq singgah!

ned1199 said...

alaa bru nk join.. haha..

lady elle said...

no2~~ famliy xleh join! huhu

matyo said...

saya nk jawab la... maner tahu jawapan semua btol nt// dapat adiah

iza...affa said...

i juga nak join...hahhahaa...kiter pernah kenal ker? :P

cute_whiterabbit said...

Baru jer nok jawab... nok jugok...

Cha said...

ini tidak adil...sepatutnye kene ada kan giveaway untuk rakan2 dan family jugak nih..!! hehe

cicakgirl said...

Assalamualaikum kak elle
saya sertai
http://cicakgirls.blogspot.com/2010/05/mr-gingery-mrs-gingery-untuk-dimenangi.html

Jawapan nak hantar kat mana?e-mel?

aRaSeRa said...

kak a~ bwat la 4 fmly n fwen yg knal2 lop.. nk gop se.. xmboh beli ngn kak a.. nk free~~~

lady elle said...

everybody:
ok semua~ giveaway da dibuka utk semua~ cepat2 buat en3 kat ur blog, dan tinggal link kat sini yer~~ huhu

ZhEt said...

joining :)

http://zhetcontest.blogspot.com/2010/05/mr-gingery-giveaway.html

cicakgirl said...

assalamualaikum kak atirah,
saya sertai ^_^
saya dah letakkan jawapan sekali

http://cicakgirls.blogspot.com/2010/05/mr-gingery-mrs-gingery-untuk-dimenangi.html

dianna said...

sudah join. teringin na menang. hehe

http://diannasgtbaik.blogspot.com/2010/06/giveaway-lady-elle-mrginger.html

zaikulim said...

salam

akak zai join ok


Mr. Gingery & Mrs. Gingery untuk dimenangi!

nu'nu said...

salam...

zimah join...

http://kekasihhatiaku.blogspot.com/2010/06/mr-gingery-giveaway.html

thanks

anin said...

salam join jugakk

hadiah mr dan mrs gingery tu

nuraarin-life said...

Salam.. saya nak join

http://aarin-luv-contest.blogspot.com/2010/06/nak-menang-barangan-cute-mr-mrs-gingery.html

nEa FleriDa said...

slm... nk join :)

jmput mlwt..

http://neaflerida.blogspot.com/2010/06/giveaway-untuk-follower.html

Nida said...

Salam...

olorrr..lorr.lorrr.... comel!!!!! Harap2 dapat Kak Nida miliki untuk anak2 tersayang..aminnnn

http://along-nidar.blogspot.com/2010/06/mr-gingery-mrs-gingery-de-amor.html

intai-intai