pengikut saye

Tuesday, May 11, 2010

don't DRINK and DRIVE!!


x kire ape bangse, melayu ke, india ke, cina ke, omputih ke, omhitam ke, seme menyarankan pepatah DON'T DRINK AND DRIVE.. drink yg bermaksud air haram tu la~~ala, yg gitu-gitu tu~~

tp sbnrnye, kalu drink air putih or air mineral yer, pon berbahaye juge.. korg bayang, korang tgh drive, pastu dahage kan, ambik lah air mineral yg dlm botol, pastu tekial2 nk bukak tudung botolnye, then dgn slamber korang teguk sambil melenggok ke atas,

konpem x nampak jalan kat dpn kan? kan? so, x ke bahaye tuh?? jd jgn anggap larangan tu hanye utk yg 'minum' je tau, korg pon same2 la kn hati2~ jgn besungguh sgt bile mnm air dlm kete, kalu da x thn sgt dahaganye, berenti la tepi jalan skejap~ x kn byar pon~~ melainkan tmpt yg xleh berenti..

tapi, aku nk tambah satu lagi pesanan yg x patot di amalkan oleh pemandu di luar sane..






lebey2 lagi double cheese burger, x elok utk keselamatan anda dan penumpang juge~


pesanan khidmat masyarakat oleh ellesdoodle.blogspot.com

3 comments:

anOOan said...

dont take pic while eat & drive!

Cha said...

drink & drive - 2 dangerous thing
eat & drive - 2 dangerous thing
eat, drive & snapping picca - 3 dangerous thing!!!!!!!!!!!! how..?

sekian timaseh.=)

lady elle said...

aan: hanye bertujuan utk membuat pesanan~ hahaha

cha: sekali sekale, bukan sokmo~ ngehehhee~

intai-intai