pengikut saye

Saturday, May 15, 2010

PAHIT itu ubat.. BUSUK itu??

sanggup menghadap sesuatu yg busuk demi mencapai impian yg diingini?

ye! aku sanggop!! sesungguhnya tulah aku sedang hadapi skarang~ demi krn ingin menurunkan 5kg lagi~ 5kg? byk tu~~ aku br hadapi 2 hari, masih dlm percubaan utk tolerate bau yg maha busuk sebusuk lori sampah itu..

sies! aku x hyperbola.. kalu nk imaginekan cmne busuknye, tu la~ mmg btol! tp aku kepit idung aku ms mnm, supaye aku tegar utk terus minum.. smpi bila2!



nilah bendanya.. busuk tp byk khasiat.. aku tau ni pon lepas bace blog salah sorg customer aku dl, die mmg kurus, dan cantik juge~~ i wanna make my body become like hers~ so badly! kalu nk tau lebey lanjut, bley bace blog die, kat sini

aku nk ctr panjang2 pon, al-maklum la~ br sgt mnm neh! die da mnm for 5 years!! 5 TAHUN beb... kagum aku, cmne die bley tahan ngan baunye tuh! rase die, still bley trime lg la.. xpe, krn mu brt, aku akan cube!!

n kalau nk tau lebey lanjut-an, bley tgk sdiri website tentang kebaikan apple cider vinegar or ACV ni.. tekan sini eyh~

aku br pas mnm, bengong skejap kepale aku, cube tdk memikirkan baunye td.. hahahahhaa.. check bmi korg blk, normal ke overweight, then cube2 la pikirkan utk try ACV neh~ kite seksa same2 la~!




PAHIT itu ubat,
BUSUK itu nikmat...



errkkk???

3 comments:

Misz_zana'85 said...

kakak Kak Zana pun ade makan benda ni..ahli farmasi kata kalau nk campur dlm masakan pun ok..same je penggunaannya mcm cuka :)

gudluck..5 kg jek..hehe

Mrs Faizal said...

minum jusmate5! gerenti turun :D

lady elle said...

zana: thnx dear~ tgh berusaha dgn gigih ni~ hehehe

k.syima: kwn kite kate jusmae rasenye sgt memualkan~ n kos timggi la.. yg ni x mahal pon k.syima~ hehehe

intai-intai