pengikut saye

Sunday, March 28, 2010

aku dapat GRAMMY AWARD weh~~

ok, kali ni aku beraksi jakun lagi skali krn ini kali pertama aku dpt award~ oh~ kesiannye diriku~ kesian kan?kesian kan? kalu kesian, cepat bg award kat aku byk2!! grrrrr~~~


thnx icee krn ingat gak kat sy yg hena dena ni~ sape lah aku dlm dunia blogging ni.. lain la redmummy~ sy, bukan stakat mummy pon x jadi lagi, kaler red pon sy x mnt! cmno nk jd glamer tuh?

act kan~ aku teringin sgt nk funny blog award (wakkakaka~ x malukan aku?) penat2 aku melawak kat cni ari2,tp tade org hargai~ waaaa~~ bg la award tu kat aku satu! cik ila (aku siap bold ni ilani, sile buat2 faham)~ bagi la~ bagi la~ maybe aku x cukup lawak tahap apek? ataupon sefunny zizan? yg peting sy tanak lawak mcm nabil! dl sy minat die, tp skang~ tiada maaf bg mu!

eceh! emo ntah pape~ nabil pon x pandang ko sbb die ade irma~ wakakkaka~ da2, jgn melalut~ ini adalah en3 grammy award yg aku dpt, nk membebel en3 lain eyh~ ciao~~ n thnx again CIK ICEE coz being so nice to me! hehe~


ucapan: oh! terharu! walaupon sy tau sy bukanlah top blogger di dunia ini~~

4 comments:

nur hidayah isa said...

i pon br skali dpt award...hehe..

lady elle said...

same la kite! ape kate kite tukar2 award~ hahaha

Arra JaSmY said...

hoho..tahniah..:)

lady elle said...

maceh2~ walaupon sy tau sy x top pon sbnrnye~ ngeee~

intai-intai