pengikut saye

Thursday, March 18, 2010

MADUAN!! semalam aku mimpi mu~

perhatian, en3 ini merupakan en3 3 dalam 1, (mcm nescafe 3 in 1 tuh~), maka perhatian dan kesungguhan anda memebace amatlah diharapkan bagi mengelakkan kesesatan dan kutukan terhadap penulisan aku, sekian~

pesanan khidmat masyarakat dari ellesdoodle



cerite pertama berkenaan ngan tajuk,

maduan!! smlm aku mimpi pasal mu! haish! aku konpius nk kategorikan mimpi tu sbg mimpi indah ke, mimpi ngeri ke, mimpi meloyakan ke~~ yg peting bukan mimpi basah! errkkk~~~ seb baik!!

misti sbb baru ni kite koling2 mmbuatkan smpai aku mimpi pasal mU~ wkakakaka.. erk, yg peting dlm mimpi tu mu ske ke aku, mu main pegang2 aku plok! tekejut beruk aku!! seb baik lam mimpi, kalu x mau histeria seminggu aku! hahahhaa..

aku bgn dlm tepinga2, mcm x caye n mcm real je.. eiii.. x kuase mak!! oh ye~ maduan a.k.a ridwan roslan a.k.a duone starz, kwn baik aku, from form 3.. kami mule berjinak2 utk berbaik sejak kami tahu bday kami hanye selang 2 hari..

kami rase knn2 nye ms aku berumur 2 hari, die berumur 1 hari, kami penah bejumpa la kat spital tu, n kami ditakdirkan utk jd besfren! cait!! hahahaha.. fine la~ mu kwn yg baik la kan, penuh ngan nasihat, tp kdg2 kate2 mu tu pedeeesssw~~~ utk ditrime! kekeke..



last weekend fmly aku mai kl, then bfore balik, mak aku bagi sdikit 'ole2' utk aku, (mekasih mii! mekasih abah! sile dtg kl lagi~~~) rase mcm hepi nk mampos! sbb aku ade aim nk beli sumthin yg terpakse aku pendam sejak aku kn blanje suploh hengget je sehari~

maka, setelah dapat ole2 itu, aku pon membeli la~~

demi kecantikan dan keremajaan wajah supaye sentiase awet mude, x salah kan invest skit ngan barang2 neh~~ kekekee.. alamak! kantoi ngan mii aku membeli brg2 ineh~~ im sorry!! wakakka

psstt: aku arap energy water yg knn2 nye bley mengenergykan muke aku btol2 menjadi la ye~ kalu x jadi, baik aku jirus muke ngan air paip je!



cerite 3 agak sedey, aku br tau sesuatu berita buruk menimpa cousin aku~ rase beslh gile sbb mende tu da jadi about a month ago~ lek2, bukan accident.. ni bukan pasal luke berdarah mengalir tuh, lebey teruk dr tuh~

luke bedarah mengalir, hati berkecai, jiwe kosong punye ctr! paham2 sdiri la yer.. xleh nk ctr byk, hal peribadi org, x elok kite hebahkan~ yg peting, i feel sorry for u dearest cousy~ malam ni die akan berangkat ke UK utk smbg stdy

spatotnye pemergian ke UK adalah suatu menggembirekan, tp jadi sebaliknye,, wut ever it is, i hope u owez stay strong n i noe u will coz u have supportive family around u! bon voyage cousy, c u soon~~


da~ da~ citer da abes.. buat keje seme!!

4 comments:

keyman said...

lawak betul la gmbr tu.hehe

lady elle said...

gambar mane? gambar mane? hehehe

iza...affa said...

energy water tu memner kite pakai dh lebih 5thun rase ye...mmg best kate ye....kite xpernah pakai!

lady elle said...

spatotnye bile bley pakai mende tu ye? mase x bertenaga je ke??

intai-intai