pengikut saye

Monday, March 8, 2010

semalam aku ENJOY, arini aku STRESS!!

smlm aku baru je bercadang nk post en3 aku g besuke ria kuar ngan membe2 lame time matrik dl setelah 5 taun x kuar n enjoy sperti smlm, tp arini ilang da mud tuh sbb hentakan realiti "pelepok" ats dahi aku!

knape? bagaimane? siape?

smlm, aku wit 6 other fren kuar g sunway pyramid, membuat berbagai aktiviti dlm satu hari! seperti~

meng-camwhore kan diri


mem-bowlingkan diri


mem-makan kan diri


mem-movie kan diri


meng-karok kan diri



tp sesampai je fact, bukak internet, bukak email, tetibe notice dpt email dr supervisor..



2 email baru dan 1 email lame yg aku belum mentelaah dgn setekunnye..

1 email yg menunjukkan latest RUGS proposal, dan 1 email yg menunjukkan pembetulan dan mempersoalkan kerja yg aku mintak die checkkan~

terlalu byk merah di atas ayat itu membuatkan mate aku berdarah~ (hati juge), dan maka, aku menjadi stress tepat pukul 9 pagi, x sampai sejam aku duk kat kusi neh.. urghhh~~!!aku dapat membayangkan the whole week ni aku akan membetulkan ayat2 cinta aku yg salah tuh, dan bagi blk kat die suh checkan~

sesungguhnye membetulkan sesuatu yg sudah siap adalah lebih payah dr membuat sesuatu yg baru.. kalu dalam bidang construction, nk buat renovation lebih high cost dr new built kan?? aku tau aku da start merapu, ini bermakne aku cube menghilangkan ke-stress-an jiwe aku skang~

maka, lebih elok aku berenti dan kembali kepade realiti.. mintak undur diri, semuge jumpe lagi~~ (T__T)



email: tensen2~~ sakit perot~~ sakit hati~~

2 comments:

bulat said...

hehe..kata blog sndiri..cape nk mara klu merapu pun..;)

lady elle said...

saye yg marah pd diri sdiri.. "haip! ape neh! babap kan!"

intai-intai