pengikut saye

Thursday, March 25, 2010

PEGAWAI pembangunan masyarakat

petang smlm dpt kol from my mum, die bgtau ade surat from spa sampai~ i was like, "huh? spa? surat gape?"

oh yeah~ aku dapat tawaran utk ujian bertulis, post PEGAWAI PEMBANGUNAN MASYARAKAT, gred s41..

wakakkakakak.. btw, pegwai pembangunan masayarakat ni, ape skop keje die eyh?? klako pon ade~ mmg akiu ade mintak aritu kot~~ tapi sbb xtau nk letak post ape, so pilih la yg agak general, n rase2 bley dipikir menggunakan akal~

masalahnye skang adalah~~~ aku di upm skang neh, n tempat ujian adalah di kuala terengganu, kampung halamanku.. bertarikh 10 april, dimane final presentation ku jatuh pd 12 april~ trime kaseh~~~~

aisey~~ pening2! x pegi mcm rugi, mane la tau kan~~ ujian je pon, dpt ke x dpt, kendian ctr.. ade rzki, dapat ke.. byk skit choice idup aku di akan datang nt.. cewah! da pk jauh da xleh blah~~~

surat tawaran i neh.. die da tulis sulit, nk gak aku letak kat cni.. kn saman ke x ni?


mcm nk jawab soklan spm, dr pagi smpi petang tuh~~~


exam die byk gile~~~~~~~ tp mak aku ckp mmg cmtu kalu utk gred 41 neh, da mcm ujian spm plak! tgk la sdiri kat gamba di atas tuh~ ouh! pening lagi~ kn stdy la ni nampak gayenye.. ade math yg paling aku tkt tuh~~~~ aku da lame x buat kira2 weh.. 4 taun aku da tinggalkan matematik tu tau!

bile pk pasal kn stdy, mula la perasaan malas menular ke dlm jiwe, tp blum cube blum tau kan~~ rugi gak kalu x g.. tp stakat ni, keputusannye aku nk pegi la~ n nk cr tiket pegi dan blk gak.. kekekke

alang2 ade ujian, bley blk umah skali~ wakakkaka



note bwh: alhamdulillah~ rezeki aku x penah putus~ syukur kpd mu ya allah..

9 comments:

icee-yah said...

BAGUSLA..APE KATE G je try. manetau dapat ker..:)

iza...affa said...

kite ade ramei kawan kerje s41 ni...hehhee

lady elle said...

icee: itu lah~ nk menerai la neh, tp kin stdy yg mlas tu~~

k.fiza: akak ni ngade2, nk gak bgtau dlm neh.. ape kate bgtau di depan muke sy~ wkakaka

iza...affa said...

suke2 la...hahahaa...

::m!SS edURA hanUM:: said...

salam kenal,,,
membaca entri nie bl search pegawai pembangunan masyarakat,anyway sy pun dpt exam tuk post nie
wish u gud luck

lady elle said...

miss edura: hye~ salam pekenalan kembali~ awk pon dpt? org ckp soklan die ssh~ harap2 bley la jwb nt~
gud luck to u too~

aNiS tHe BumbleBee said...

huk..huk..dapat jugak..insyallah lusa akan fly balik malaysia..gudluck for the exam ye..

http://anisthebumblebee.blogspot.com

lady elle said...

cik anis nk fly blk malaysia utk exam ni? skang ade kat mane? hehe.. gudluck to u too~~

Zarra said...

kita pon dpt exam ni on 4th april kan ..kite kat PICC..
study rambang jer..
tips:current isu semasa,pembuangan bayi-kami prihatin..mm rempit..n masalah denggi ke virus rat pee ke.mende tah...
arrh tak suka baca buku lagi..dah lama tgglkn..otak dah berkarat

intai-intai