pengikut saye

Monday, March 29, 2010

why BLOCK ur BLOG??

aku ade sdikit kemusykilan, dan sememangnye kepale aku ni penuh kemusykilan, ade je mende yg nk ditanye n dipersoalkan~ wkakakaa.. bagus ape.. menguji miinda dan menambahkan pengathuan x salahkan~

dun worry, ni bukan en3 kutuk eyh, juz nk mempersoalkan jer~ sesetengah perbuatan yg aku x nampak significancnye, sebab mereka buat begitu~ ok, xyah nk mukaddimah panjang2~

cmni ctrnye, mlm td, aku bsn kan~ (mls buat keje sbnrnye yer~) aku pon as usual la, bk gengblogger, nk cr en3 menarik utk dibace~ then, aku tepandang la satu en3 yg baru je diping~ tajuk die mmg menarik btol hingga aku x dpt menahan jari aku dr menekan~

sile rujuk tulisan dalam kotak merah~

but, after aku tekan link tu kan, dgn harapan nk bace, amende la yg menarik sgt en3 die neh~

sile bace tulisan dlm kotak merah~


ini yg kuar?? knape? 2 3 kali aku try kot2 la aku silap tekan, tp aku x silap yer~ mmg xleh nk buke, n permission is denied~ why eyh?? adakah sumthing wrong pd tenet aku, ataupon tuan punye blog tu x sdr bahawasenye die telah memblock blog die utk invited readers only?

if die sdr perbuatan die, why she even bother to 'ping' her blog in GB? bukan ke org yg mem-pling blog di GB mmg nk bagi seme org bace blog mereka? bukan ke? byk btol persoalan neh~ kekeke

tu je nk bgtau~ x menarik sgt pon, aku je kepelikan skit~ huhuhu



nota pelik: pagi2 ari ni aku nk ajk seme org berpk~

2 comments:

Pisyek said...

betul3... aku pun rase cm nk lempang je org2 macam nih.. hahaha... :P

lady elle said...

tau xpe! besungguh kite nk bace, tp itu yg kite dpt~ kekek~ tetibe emo!

intai-intai