pengikut saye

Tuesday, April 20, 2010

badan makin BERAT, otak makin LEM**B

sesungguhnye, walaupon da ari selase, penyakit malas aku x ilang, makin menjadi2 ade lah! oeh! benci dgn keadaan dan pemikiran yg malas ini.. knapekah? bagaimakah? bilaka? aku pon xtau~ kalu aku tau senang aku btolkan masalah jiwe yg melanda~

jiwang~ jiwang~ jiwang~ damn! sgt x ske bile kepale serabut pikirkan sesuatu yg aku sdiri xtau dan x pasti amendekah sesuatu yg aku duk pikir tuh~ yg pasti,

aku makin GEMUK weh!!!!~~~

badan ni rase mcmda dipam-pam, nk jalan pon rase keberatan di bahagian blakang! cis! damn u lemak! go away, shuh! shuh! x lupe juge yg di bwah dagu, belapis2 mcm kek lapis~ ari2 duk ingat makanan je, cmne x naik bdn~

nk joging, sgt la x smpt dan x larat~ blk pon da kul 5.30, konpem2 kepale ni rase nk rehat je~ x larat eyh nk g jog plak~ (cet! mcm la kn lari2 kat fact tu..) padahal duk melepek je kat ats kusi, itu yg bumper makin melebar tuh~ aisk! susah ati bile memikirkannye, tp badan malas utk melakukan sesuatu mengenainye~

bile mau kurus balik neh~~ mau kurus! mau kurus! mau kurus! alangkah sronoknye badan akan menjadi kurus apabile hanye perlu disebut "mau kurus" diulang2 sebanyak 100kali setiap ari~ but then, idup bukan semudah itu~ kalu x, bankrap la segale bisnes ubat-ubat kurus dan juge alat-alat senam kat kdai sane~

da start membebel bukan2, bermakne aku ni da weng~ jadi, aku memutuskan utk berenti disni seblum aku jadi weng, weng, woom!!



tekejut beruk korang tgk muke aku yg tembam neh! wakakakkaka..


damn!

4 comments:

Ena said...

Agaknyer arini ari malas kot.. sbb sy pun gitu gakk.. tp selera nak makan lak datang menjadi2 walaupun dah makan.. huhu..

anOOan said...

celah mane kah kamu tembam?kalo kamu tembam adekah saye obesiti :P

lady elle said...

ena:hahaha~ sgt sm la tu!malas je, tp makan laju jer~ kekeke

aan: ko x paham aan~ tembam di sesetengah tmpt~ hahahha

anOOan said...

sekarang aku suda paham.haha.

intai-intai