pengikut saye

Tuesday, April 13, 2010

kang da terEMO neh~

[lagu BENCINTA by Faizal Tahir sedang bekumandang ketika ini]


konon2 tgh mix feeling ah, benci n cinta, eyh, cinta? tade2~ cinta tdk terlibat dlm hal ni~ ni perihal diriku jer~ syuh2! cinta duk jauh2~

aku teremo, kerane, aku, tadi, jalan, jalan, ke, face, book, kawan, kamceng, mase, matrik, aku~ (bace mcm org cacat, yg menulis pon da separe cacat jadinye) ok, normal balik! konon2 nye la kan, nk ilek2 kan diri jap pas buat keje, then pusing roundabout dlm fb~

msk la ke page kwn kamceng ms matrik aku, mmg kamceng! kamceng gile! sekelas, dl kami bertiga, mcm three stooges gtu! but as usual, da abeh matrik, ssh skit nk behubung sbb masing2 da jauh kan~but still, frenship remains forever~

da tetulis, jodoh die da smpi dl from aku (walaupon aku penat bechenta dr matrik dl), die da kwen, n aku x dpt attend wedding die sbb ms tu aku g hongkong.. mmg rase beslh, sbb nk attend wedding membe neh~ tp xpe la, aku ucap congrat dr jauh, bedoa supaye jodoh korg dipanjangkan dlm hati~

but then, aku duk bace status die.. masalah die.. isu dlm idup die skang.. aku rase, haluan kite jauh bebeza~ kite da ade kepentingan idup yg berbeza~ tahap kematangan kite juge aku rase berbeza.. membuatkan aku jadi berfikir~ (ni lah manusia, bukan nk pk keje yg penting, duk pikir mende ngarut2 plak)

aku ok, aku x kesah pon~ itu adalah hidup die skang, tp~ aku tepk, knape la aku x pilih jalan seperti die pilih.. kadang aku jeles, ye mmg aku jeles! sbb aku~~ aku sbnrnye nk sgt lalui cmne die lalui skang~kadang aku nyesal, pilih jalan aku pilih skang~ tp x mungkin aku patah blk! aku bukan jenis yg mcm tu..

sabby & adnin

aku x penah ucapkan congrats kat korg secare officially dlm blog aku neh, maka, aku ambik kesempatan ni utk mengucapkan

"selamat pengantin baru to SABBY n ADNIN, semoga dipanjang usia da jodoh hendaknye"


x kurang gak membe (n cousin juge) yg da ade anak, sonok tgk korg, ari2 face new experience.. ye la, ade ank kan satu experience baru, tgk ank membesar~ aku sonok! walaupon bukan aku yg beranak.. wakakka..

cmne ye bile aku hadapi seme tuh? sonok ke? misti sonok kan~~ ouh! kadang2 aku rase aku ni mmg da besedia nk ade fmly, ade ank, tp btol ke aku besedia? (mii, sile jawab~) jeles! sies aku jeles ni! korg bley ctr pasal ank korg~

xpe2~~ nanti la aku ade laki, ade anak, ari2 aku post ctr pasal diorg biar korg yg x kawen lg plak jeles n naik muak dgr ctr aku! siap la korg! wakakakak~ i dun care! HAHAHHAHAHA~

psycho~



andai kata ini coretan terakhirku, hanya keMAAFan yg aku pinta
aku manusia, aku insan lemah

3 comments:

Misz_zana'85 said...

la, ingt tuan blog y kawen tai..hihi :)

lady elle said...

baahaha~ kalu tuan belog yg kawen, tade la plok emonye~ hehe.. hye~

~CinDerella~ said...

wow,sebby da kawin?jeless juge!!haha

intai-intai