pengikut saye

Thursday, April 1, 2010

henfon pon nk tukar BAJU gak

aku kan, bile aku rase aku asek gilir2 baju yg same kan, aku pon mule la rase bosan, nk beli baju, n xtau nk pakai baju ape~ then, besenye time cmni la yg membuat kan aku akan membeli baju baru~

aku memahami perasaan bosan neh, jadi aku tanak la 'benda' lain pon rase cmtu gak~ sian kat benda tuh.. jadi, aku pon tukar kan lah outfit die.. makin cun! bley kawan ngan beyonce aku da~hehehe


amacam? cantik baju baru jenifer lopez aku? penat tuh wa susun satu2.. kreatif x i? wakkaka~ ni lah akibatnye bile ade xtra bling2 utk beyonce dl.. jadi, aku pon seragamkan pakaian mereka, knn2 mcm jadi trademark la~ ces!

ade lagi extra tuh, maseh tesimpan kemas! barang ape lagi eyh aku nk letak bling2 ni yer~~ ermmmm~~~



kunang2: aku tau, ade org kate kat aku 'tade keje!'~ booooo~~~

4 comments:

Amieynna Amin said...

canteeekkkk...
sweett..
ada lebih kan?
buat kat hp saya bleh..
heheee

lady elle said...

bak la sini henfon awk tuh~ skang gak sy buatkan! servis charge, ayam kfc~~

a d r e y n i e e l i s y a said...

wah..
xla boring sgt kan..
trasa mcm ada hp baru...

lady elle said...

btol! nk tukar henfon x mampu, tukarkan baju die je la~ hehe

intai-intai