pengikut saye

Sunday, April 25, 2010

persiapan PERKAHWINAN

memandangkan da x lame nk melangsungkan ari bahgia ni kan, aku da slow2 buat pesiapan la kan~ so that x huru hara nt..

wakakakka~ ayat nk poyo, xleh blah~ hahaha~ dekat amendenye~~~!! nun jauh disane lg tarikhnye! berangan bley la~ hahaha.. citer sebenarnye adalah, ari sabtu iaitu semalam, aku ngan kwn aku, izat n wani, pi midvalley, nk jenjalan la kan~

then, otw nk g fudcourt utk ngap! kami lalu la ikt tmpt exhibition tu kan~ da pelik la sbb kemeriahannye agak melebihi dr biase~ hhehe.. kami yg kapochi pon ape lg, pegi la menyibukkan same~ huhu ade exhibition yg bes! muahahhah~~






hasil dr bejalan2 di exhibition tuh~

huhu~ sekali sekale belakon konon2 nk kawen x slh kan~ syok gak g wedding exhibition neh, meriah! paling bes tgk pasangan yg tgh survey utk wedding diorg, besnye!!! aisk! lambatnye la time aku~~

oh ye! da dpt souvinier from izat n wani dr dubai~ apakah adiahnye?? next time update kay~~ muahahah~



amek pamplet mcm beriya je~ wakakaka

4 comments:

anOOan said...

ni da taahp wajib kawen da ni.syarat pon da lengkap. aku pon da wajib kawen. tp syarat x lengkap lagi. tunggu aku p johor pinang dear

icee-yah said...

OH MAMA SAYA MAHU KAWEN..HEHE...:)

iza...affa said...

u look 'berisi' di dlm gambor itu...

>>nak gak mention kat cini...hehhehe

lady elle said...

aan: hahaha~ kalu aku sorg je da wajib tade gunenye gak aan~~ kn tnggu gak~ haha

icee: hahahah~ btol2! slalu sgt da nyanyi lagu tu~ hehe

k.fiza: kak fiza~~~!!!! menci! menci! xpe2, ilusi opptik je tuh~ haha

intai-intai